Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
E-mail
Pondelok, 04 Jún 2018 09:10

NPPC- VÚŽV Nitra bolo spoluorganizátorom 5. ročníka Chovateľského dňa ošípaných, ktorého cieľom je spropagovať toto odvetvie a zvýšiť spotrebu domácej bravčoviny.

Súčasťou podujatia bol seminár, na ktorom pracovníčka NPPC – VÚŽV Nitra Martina Gondeková odprezentovala tému: „Kvalita bravčového mäsa na slovenskom trhu“. Téma sa stretla s veľkým ohlasom auditória i prítomných médií. Súčasťou Chovateľského dňa ošípaných bola súťaž vo varení guláša, kde tím NPPC – VÚŽV Nitra obsadil 3. miesto v kategórii kvalita guláša a 1. miesto v kategórii najkrajšie stolovanie.

Fotografie z podujatia si môžete pozrieť – TU

 
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok