Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
E-mail
Štvrtok, 24 Január 2013 10:57

Študenti sa počas workshopu budú oboznamovať s teoretickými a praktickými postupmi v oblasti génového inžinierstva zameraného na hydinu ako biologický model a hodnotenia kvality živočíšnych produktov. Intenzívneho kurzu sa zúčastní celkom 15 študentov a profesori z Talianska (Università degli Studi del Molise), Poľska (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. J.J. Sniadeckich w Bydgoszczy),  Slovenska (FBP a FAPZ SPU Nitra a CVŽV Nitra).

Biotechnology and animal food quality

 
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok
Reklamný prúžok